Benalmadena's kustlijn aan de Alboran Zee

Flamingo Beach, een Waar Paradijs!!!

Ik ben net terug van vier weken Costa Rica en het was de meeste geweldige ervaring van mijn leven! De school in Flamingo Beach is geweldig en de klassen zijn klein dus je leert ook beter. Mocht er geen groep zijn voor jouw niveau, krijg je privélessen – dat is fantastisch – maar er was altijd een groep voor mijn niveau!

Mehr les…

Flamingo Beach – Zand en Salsa!

Flamingo Beach was voor mij de perfecte plek om Spaans te leren! Een paradijs met prachtige stranden, exotische charme en een ongelofelijke sfeer. Het is dus niet verbazingwekkend dat de mensen daar ook hartelijk en vriendelijk zijn!

Mehr les…

6e reisverslag: Mijn laatste week in Costa Rica is aangebroken

Hola amigos!

Zoals ik al eerder zei, de tijd vliegt voorbij in Costa Rica en gisteren was mijn eerste dag van mijn laatste week op de school in Playa Flamingo. Voordat ik naar huis ga, heb ik gelukkig hierna nog één week de tijd om op eigen houtje rond te reizen in Costa Rica. Het is waarschijnlijk een goede kans om mijn Spaans te oefenen.

Mehr les…

5e reisverslag: Ik ga naar San José – mijn cursus in Costa Rica

Hola mis amigos!

Er is weer een week voorbij en helaas nog maar twee weken te gaan! 🙁

Ik had afgelopen week een hele goede docent en ik merk dat mijn Spaans iedere dag beter wordt. Het is nog steeds warm en gisteren zijn we gaan zeilen bij Playa Conchal, een prachtig strand net ten zuiden van Playa Flamingo. Afgelopen maandag hebben we na de les Playa Tamarindo bezocht en wat mij een beetje te toeristisch was.

Mehr les…

4e reisverslag: Saludos de la playa!

Hola amigos!

Na een weekend in La Fortuna te zijn geweest, in de buurt van Volcan Arenal, het op twee na grootste actieve vulkaan van de wereld, ben ik naar Playa Flamingo gereisd in het noordwesten van Costa Rica. Het is hier erg warm en de luchtvochtigheid is niet zo hoog als in Monteverde.

Het zal wel even duren voordat ik aan deze school gewend ben geraakt. Ik vond de school in Monteverde ook wel erg leuk. Maar de medestudenten hier zijn ook geweldig en een paar vrienden van Monteverde zijn hier ook. Ik vind mijn nieuwe docent en gastgezin ook erg leuk.

Mehr les…

3e reisverslag: De tijd vliegt voorbij in Costa Roca!

Hola mis amigos!

Sinds mijn laatst blogbericht van een week geleden is er een hoop gebeurd. Mijn Spaans is weer flink wat verbeterd en mijn docenten op de school in Monteverde zijn erg goed.

Als je graag Spaans wil leren, is deze school echt een aanrader. Volgende week reis ik verder naar de school in Playa Flamingo. Ik heb er echt veel zin in om mijn huiswerk op het heerlijke strand te maken! 🙂

Mehr les…

2e reisverslag: Aankomst in Costa Rica…school is begonnen!

Hola!

Afgelopen zaterdagavond ben ik zonder enige problemen in Costa Rica aangekomen en heb ik meer dan 10 uur geslapen in de B&B in San Joaqiun de Flores. Op zondag konden ik en andere studenten die ook in de B&B verbleven genieten van de hobbelige busreis naar Monteverde.

Ik had er erg veel zin in om mijn gastgezin te ontmoeten en was erg blij dat het hele aardige mensen bleken te zijn. Ze spraken geen woord Engels, dus ik kon gelijk mijn Spaans oefenen! 🙂

Mehr les…

1e reisverslag: Op weg naar Costa Rica: wachten op het vliegveld!

Hallo iedereen!

Ik dacht dat ik alvast mijn eerste blogbericht kon schrijven (het is zelfs mijn eerste blogbericht ooit) tijdens het wachten op mijn vlucht naar San Jose. Ik moet toegeven dat ik er echt veel zin in heb en niet kan wachten om naar Costa Rica te gaan. Ik ben erg nieuwsgiering naar het gastgezin bij wie ik kom te wonen en wie mij medestudenten zullen zijn!

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024