Malaga, Spanje

Shut Up and Go to Wenen!

Nog geen week nadat zijn partner-in-crime Jo Franco Athene heeft bezocht, pakt Shut Up and Go reisblogger Damon Dominique zijn koffers en vertrekt naar een andere oogverblindend mooie Europese hoofdstad: Wenen, waar hij naar toe gaat om, naast zijn Duits op te krikken, te proeven hoe het is om in de Stad van de Wals te leven. Dat hij Wenen heeft uitgekozen is niet vreemd, want de Oostenrijkse hoofdstad geldt al 9 jaar op rij als de meest leefbare stad van de wereld!

Read more…

Ontdek Wenen zijn adembenemende Naschmarkt

De oostenrijkste hoofdstad is beroemd voor vele dingen. Dit maakt de stad een unieke en betoverende plek. Wenen staat ook wel bekend als de muziek hoofdstad van de wereld!

Het oostenrijkse filharmonische orkest is hier een goed voorbeeld van. Elk jaar trek hun nieuwjaarsconcert een groot publiek uit heel Europa. Voor vele is het kijken van dit concert op de TV een jaarlijkse nieuwjaars traditie.

Read more…

Goede tijden, ongelofelijke tijden en WEENSE-TIJDEN!!!

Ik ben voor vier weken naar Wenen gegaan en het was liefde op het eerste gezicht.

Ik volgde een Intensieve cursus Duits. Dit was perfect voor mij omdat ik in de ochtend les had en in de middag ik vrij was. Ik leerde dus veel grammatica, nieuwe woorden en uitspraak in de ochtend en dit kon ik ’s middags gelijk toepassen in mijn gesprekken met mijn klasgenoten of lokale inwoners.

Read more…