De stad Qingdao, China

Een dag in Paris… de manier van Parijs!

Hallo iedereen, Maria hier! Vandaag, ga ik wat schrijven over hoe een dag te spenderen in Parijs, de manier van Parijs. Dit betekent dat de bekende toeristische trekpleisters, waar geen enkele parijzenaar naar toe gaat, worden ontweken. In feite, vele parijzenaren verachten de Champs-Elysees, de Eiffel toren en het Louvre. Ze weigeren om ooit voet te zetten in een van deze plekken en sommige vinden de monumenten zelfs te opzichtig.

Mijn gids bestaat uit alles, van ontbijt tot diner en uit allerlei ochtend en middag activiteiten, om zo het beste te maken van jou tijd in Parijs! De adressen en prijzen staan aan het einde van deze post.

Mehr les…

Waarom Parijs de perfecte plek is om Frans te leren

Ik hou van de hoofdstad van Frankrijk! Zo simpel is het! De beroemde stad van de liefde heeft zoveel te bieden. Parijs is een geweldige stad om je volledig onder te dompelen in de Franse taal en cultuur en natuurlijk de plek om in contact te komen met echte Parijzenaren.

Ik ben zelf een paar keer naar Parijs geweest en ik moet zeggen dat ik absoluut nog niet alles gezien heb! Je vraagt je misschien nu af waarom het zo geweldig is om in Parijs te zijn en Frans te leren… Nou, ik hoop dat mijn volgende uitleg je een beter idee geeft. Zelfs als je nog nooit in Parijs bent geweest, hoop ik dat je inziet wat voor prachtige stad het is, ideaal voor je volgende cursus Frans.

Mehr les…

Oh Parijs, wat hou ik van je!

paris10Ik werd gelijk verliefd op Parijs en zag mezelf daar wel wonen. Ik had niet om een betere stad kunnen vragen om Frans te studeren. Al die prachtige bezienswaardigheden om je heen – de Eiffeltoren en Arc de Triomphe vlak bij school, het wereldberoemde Louvre museum en de Notre Dame dichtbij, en zo’n fijne energie en sfeer. Wie wilt er nou niet wonen in Parijs?

Mehr les…

Lekker ontspannen in Parijs

paris1Victor Hugo schreeft ooit: “To err is human. To loaf is Parisian” (Fouten maken is menselijk, slenteren iets voor Parijs.)

Ik hoorde deze quote een hele tijd geleden toen we op school het hadden over Frankrijk. Ik dacht er natuurlijk niet meer over na totdat ik naar Parijs ging en mijn eerste weekend door de beroemde stad doorbracht. Opeens realiseerde ik me hoe correct deze quote is. Er zijn zoveel plaatsen waar je kunt genieten door niets te doen of gewoon op een terrasje te gaan zitten en andere mensen te zien slenteren.

Mehr les…

Nieuw! Intensieve Business Cursus Frans in Parijs

paris3Bent u een professional met weinig vrije tijd? Altijd al uw Frans willen verbeteren?  Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want wij van Apple Language Courses hebben een nieuwe cursus: de intensieve business cursus Frans aan onze talenschool in Parijs.

Mehr les…

Parijs – de mooiste stad van de wereld

paris_groupIk vond Parijs altijd al een prachtige stad, maar pas bij aankomst op de talenschool om Franse lessen te volgen, begreep ik waarom het de mooiste stad van de wereld wordt genoemd!

Wat een mazzel heb ik! Net gearriveerd bij mijn gastgezin, op weg naar school. Ik kan naar school via de metro, bus of te voet, en al snel ontdekte ik dat de school in een traditioneel gebouw ligt, in het midden van het centrum, dichtbij het Louvre, in een levendige omgeving met veel verschillende soorten restaurants.

Mehr les…

Als je één ding mee mocht nemen naar Parijs, kies dan dit …

paris_cafeOké, je hebt gekozen voor Parijs voor je cursus Frans. Maar wat neem je mee? Als je je lades doorzoekt, dan zie je al snel je oude reisvrienden – paspoort, geldgordel, reiswekker. Niets wat je de eerste dag zult gebruiken. Pen, papier, zakwoordenboek.. Ja, allemaal handig natuurlijk dus stop maar in je tas. Maar voordat je je tas dichtdoet, vergeet dit dan niet…

Mehr les…

Uiteten in Parijs? Tips van een Parijzenaar

boulangerieHeb je wat tips nodig voor restaurants tijdens je taalcursus in Parijs? Nou, Parijs is net als Londen: er is zoveel keuze, met restaurants van over de hele wereld. Dat is natuurlijk ook normaal voor een hoofdstad. Ik zal jullie vertellen wat Parijs zo bijzonder maakt.

Mehr les…

Ga je naar Parijs? Bezoek de Eiffeltoren!

TourEiffelAls je overweegt om een taalcursus Frans te doen in Parijs, luister dan naar een echte Parijzenaar!

De laatste keer dat ik de Eiffeltoren beklommen had, was ik zes. Mijn peetdochter, die voor de eerste keer in Parijs was, vroeg of we konden gaan.

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024