De stad Malaga, Andalusië, Spanje

Ontdek Cusco!

cuscobaseAls je besluit om naar Peru te gaan, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Cusco, de oude hoofdstad van het Incarijk (3.500m boven zeespiegel!), ook wel Qosqo genoemd in Quechua, wat ‘de navel van de wereld‘ betekent.

Vanwege mijn wortels in Cusco kan ik deze prachtige plek niet genoeg aanbevelen om een taalcursus Spaans te doen. Niet alleen zijn ligging midden in het mystieke Andesgebergte is ongelooflijk maar ook de inwoners zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij.

Hier zijn enkele tips over dingen die je kunt doen om je verblijf in Cusco en omgeving onvergetelijk te maken!

Mehr les…

Mijn twee maanden in Lima…

lima1_17_10_08Als ik terugdenk aan mijn twee maanden in Lima, dan vind ik het lastig om mijn tijd daar te omschrijven, en dat zegt wel genoeg over het Peru dat ik heb leren kennen! Er is hier zoveel diversiteit dat je niet alles zomaar in een categorie kunt indelen en het algemeen kunt houden – er is gewoon te veel hier. Van de drie klimaatzones – la costa (de kust), la sierra (de bergen) en la selva (het regenwoud) – tot de mensen die in deze zones wonen en de duidelijke sociaaleconomische verschillen in het land; er is gewoon te veel verscheidenheid om een ding op te kunnen noemen over Peru.

Mehr les…

Totale onderdompeling in Cusco!

z-cuscoAls je, net zoals ik, het soort persoon bent die zich graag onderdompelt in de taal en lokale cultuur, dan is Cusco de ideale plek voor jou. Cusco heeft een rijke Spaanse koloniale geschiedenis, maar ook een Inca verleden en het ligt niet ver van de ‘verloren stad‘ Machu Picchu af! Dit alles maakt Cusco, in mijn mening, de perfecte plek om Spaans te leren en Latijns-Amerika te ontdekken!

Er is gewoon zoveel te doen in Cusco! Na de les worden er allerlei activiteiten georganiseerd door de school – kajakken of een ritje in een luchtballon, rondleidingen door de stad en nog veel meer! Een reis naar Peru zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een bezoek aan Machu Picchu! Het Inca pad bewandelen tussen de adembenemende bergen en het nevelwoud is gewoon geweldig… en het uitzicht dat je krijgt als je bij deze ongelooflijke ‘verloren stad’ aankomt, is onvergetelijk!

Mehr les…

Saludos desde Lima!

lima1Ik ben momenteel Spaans aan het leren in Lima. Blijkbaar is de school vrij nieuw, maar zo voelt het niet. Alle docenten en het personeel zijn zeer professioneel, ontzettend aardig, en alles is goed georganiseerd!

Er is zo veel cultuur in Peru te vinden, met het eten, de muziek en de mensen. Ik heb een heleboel Spaans geleerd in slechts 4 weken, en ik voel me nu veel zelfverzekerder in mijn Spaans. De klassen zijn klein, zodat we allemaal veel persoonlijke aandacht krijgen. We leren wel grammatica, maar de focus ligt op het gebruik ervan, het in de praktijk brengen, wennen aan spreken in het Spaans en Spaans begrijpen wanneer het wordt gesproken.

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024