Cuzco Kathedraal en centraal plein, Cuzco, Peru

Fun in the Sun!

playa1_18_08_08Beeld je eens een typische dag in je Spaans klas in. Bedenk nu eens dat je Spaans kunt leren op vijf minuten afstand van prachtige witte zandstranden en de turquoise Caribische zee. Het klinkt misschien als het paradijs, en dat is het ook! Playa del Carmen in Mexico is de mooiste plek die je kunt voorstellen om een taalcursus Spaans te volgen.

Read more…

Playa del Carmen – Spaans leren in het paradijs!

playa101Als je op zoek bent naar een geschikte locatie om je taalcursus Spaans te doen, dan stop maar met zoeken: Playa del Carmen (of Playa zoals de inwoners het noemen) is de plek voor jou! Ik had niet durven dromen van een betere ervaring om jezelf onder te dompelen in de taal, cultuur en avontuur van het magnifieke Riviera Maya. Ik ben net thuis van mijn taalcursus aan de school in Playa, en ik kan met geen woorden beschrijven hoe mooi deze plek is – je moet het echt zelf ervaren.

Read more…

Vijf weken Spaans & plezier in Playa del Carmen

103_0326Ik heb deze zomer, nadat ik afgestudeerd was op de universiteit, vijf fantastische weken in Playa del Carmen, Mexico doorgebracht. Het was de perfecte ontspannen sfeer om mijn Spaans te oefenen.

Playa del Carmen heeft aan iedereen iets te beiden; rustiger dan Cancun, maar nog steeds met genoeg clubs, restaurants en winkels voor iedereen die niet zonder de comfort kan, en het turquoise water en witte stranden op steenworpafstand van de school wilt.

Read more…

Op avontuur in Playa del Carmen!

playa1Mijn tijd in Playa del Carmen en het schiereiland Yucatán was het grootste en beste avontuur dat ik ooit heb meegemaakt. Ik maakte zoveel mee in die twee weken, meer dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Mijn eerste dagen bracht ik door aan de talenschool in Playa del Carmen, en ik stond iedere versteld van het heldere water, de witte zandstranden, de warmte, de zonneschijn. Het was gewoon echt tropisch! Het voelde alsof ik zo uit een vakantiekaartje gekropen was of, beter nog, van de set van een James Bondfilm!

Read more…

Playa del Carmen – een bezoek aan de school

pdc schoolIk heb onlangs onze school in Playa del Carmen bezocht en ben blij te kunnen zeggen dat het echt in een zeer bijzondere omgeving ligt, op slechts 10 minuten lopen van het prachtige witte zandstrand en Quinta Avenida, de hoofdstraat van de stad. De straten in Playa del Carmen zijn duidelijk aangegeven en de meeste winkels, het nachtleven en de school bevinden zich in een klein gebied, dichtbij elkaar. Het is zeer gemakkelijk om in en rond de stad je weg te vinden.

Read more…

Playa del Carmen

pdc-phillippaIk ben net terug van een 2-weekse vakantie in Playa del Carmen en ik moet je echt vertellen over deze geweldige trip! Wanneer je graag een warme winter wilt meemaken, dan is dit the place to be! Zelfs in begin November hadden we elke dag een gemiddelde temperatuur van 30°c, dit was erg aangenaam, zeker als je aan Britse temperaturen gewend bent, heerlijk!

Read more…