De Scheve Toren van Pisa, Italië

Liverpool, de pophoofdstad van de wereld!

Belofte maakt schuld en die schuld wordt dubbel en dik uitbetaald in deze prachtige havenstad!

Kom mee met ons naar Liverpool en dompel jezelf onder in de authentieke Noord-Engelse cultuur, in een stad die dankzij haar haven wereldberoemd is geworden!

Als je Engels leert in Liverpool is de kans groot dat als jij vraagt waar je het Beatles museum kan vinden, diegene zal zeggen:
Ye wha? What arrr ya looghin forrr? (Vrij vertaald: Pardon, waar ben je naar op zoek?)

Scousers, oftewel de inwoners van Liverpool, staan bekend om hun accent, levensstijl en passie voor zowel het harde leven als voetbal, in welke volgorde dat komt kan je zelf wel invullen!
Mehr les…

Engels in Liverpool – Vrijdag – Mijn laatste dag

Start met lezen over mijn tijd in Liverpool bij dag 1.

Als opvolging van mijn post van donderdag, is mijn laatste dag van mijn cursus engels in Liverpool is aangebroken. Met tegenzin moet ik zeggen dat ik bedroefd ben, al is het onmogelijk om bedroefd te zijn in Liverpool!

Zoals verwacht waren mijn laatste lessen engels geweldig. De dag van te voren spraken we over lezen, zo vloeiend, dat we op vrijdag over de bioscoop hebben gepraat!

Mehr les…

Engels in Liverpool – Donderdag

Na een geweldige woensdag zou de les van donderdag ook extreem interessant worden! Een algemene engelse les! Deze startte met de introductie van Hemingway six word weddenschap. Of het nu waar was of niet, het verhaal gaat dat de amerikaanse schrijver een weddenschap won omdat hij een verhaal kon schrijven met zes woorden: ‘For Sale: baby shoes, never worn’. Nadat we over dit korte verhaal hadden gesproken, lazen we een essay over een journalistiek onderwerp dat mensen vroeg om hun eigen verhaal te schrijven van zes woorden. De resultaten waren fascinerend. Mensen zullen je altijd blijven verbazen!

Mehr les…

Engels in Liverpool – Woensdag

De volgende morgen, zoals belooft op dinsdag, bracht onze leraar het verhaal van de willekeurige woorden weer op. Hij besteedde ook tijd aan het nakijken van ons huiswerk terwijl wij bezig waren met andere opdrachten. In de verhalen waren alle werkwoorden geschreven in de verleden tijd of (de horror!) in de tegenwoordige tijd!

Het gaf zo’n voldoening dat ik in staat was om de tekst aan te kunnen passen en te controleren en om alle juiste tijdsvormen te kunnen toepassen. GOED BEZIG!

Mehr les…

Engels in Liverpool – Dinsdag

Dit volgt op mijn laatste post: maandag in Liverpool

De lessen van dinsdagochtend waren heel anders dan de lessen die ik had de dag er voor. Ik vroeg of ik naar het hoger middenklasse level mocht en ik merkte al snel dat dit level beter was voor mij. Toen, in het klaslokaal, kwam ik de Zuid-Koreaanse jongen tegen die ik de dag ervoor ontmoet had en een andere vriend die in dezelfde accommodatie verbleef als ik. We hadden al gepraat (in het engels natuurlijk) en de conversatie verliep vloeiend!

Mehr les…

Engels in Liverpool – Maandag

Deze post volgt op: engels in Liverpool – dag 1

Mijn eerste lesdag is eindelijk daar!

Ik wist dat ik om 8.15 AM op de school moest zijn. Ik kwam op tijd aan op de school en na een snelle registratie, werd mij gevraagd of ik kon wachten in de gezamelijke ruimte.

De school is erg mooi! Het heeft de begane grond en de eerste verdieping in gebruik in een schitterend gebouw in het stadscentrum, in de Cavern Quarter in Liverpool. Het meubilair in het hele gebouw is modern en er is zelfs een Beatles thema!

Mehr les…

Engels in Liverpool – Dag 1

Eindelijk, mijn eerste dag in Liverpool. De zondag voordat mijn engelse cursus start is eindelijk daar! Ik werd van de opwinding erg vroeg wakker. Ik pakte mijn bagage in en nam de trein van 11.30 AM van Loughborough naar Liverpool. De reis van Loughborough naar Liverpool duurde langer dan verwacht, drie uur!, en ik moest drie keer overstappen in totaal. Maar het was onmogelijk om je te vervelen tijdens de treinreis, omdat de omgeving constant veranderde! Gedurende de treinreis kon ik naar mijn foto’s kijken van het Peak District, die ik de dag ervoor had gemaakt. Als je ooit in het Verenigd Koninkrijk bent dan moet je zeker naar het Peak District gaan.

Mehr les…

Mijn engelse cursus boeken in Liverpool

Lees mijn eerste post hier: Ga engels leren in Liverpool!

Mijn engelse cursus in Liverpool is geboekt en ik start volgende week! Ik heb voor een intensieve cursus (20 lessen per week) gekozen en een accommodatie in een studentenhuis, die dichtbij de school ligt. De beroemde en o-zo populaire Cavern Club is ook erg dichtbij de talenschool. Wat wil je nog meer?

Mehr les…

Ga engels leren in Liverpool!

Mijn reis naar Liverpool!. Ik weet niet wat ik moet verwachten, opgesloten zitten in een kantoor de hele dag…. , hunkeren naar meer uitdagingen of zelfverbetering en een klein beetje meer avontuur… maar ik vind een verandering absoluut niet erg! Ik heb daarom besloten om naar Liverpool te gaan studeren met behulp van Apple Languages op een engelse school. Ik verwacht veel nieuwe mensen te ontmoeten, veel plezier te maken en vooral mijn engels te verbeteren.

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024