Uitzicht vanaf het fort San Felipe de Barajas in Cartagena

Nieuwe school in Valencia

Zoals je misschien al gezien hebt op onze social media posts, is onze Spaanse school in Valencia verhuisd!

En omdat het nu is gevestigd in een prachtig gebouw in Casco Antiguo in Valencia, kon de school – een van onze populairste bestemmingen voor volwassenen en junioren – de kans om een feestje te geven na al haar harde werk niet laten liggen. Het personeel nodigde agenten en leraren van over de hele wereld uit om het nieuwe gebouw te komen bekijken, foto’s te maken en anekdotes te delen terwijl ze konden genieten van heerlijk mediterraan eten.

Read more…

Studeren in Valencia

Hieronder is een gastblog van Renée over haar tijd in Valencia

Valencia is een betoverende stad dat aanvoeld als een gezellig dorp. Dit was ook een van de redenen dat ik ervoor heb gekozen om hier te studeren. De stad heeft twee universiteiten waardoor er altijd wel wat te doen is en een levendige sfeer heeft.

Read more…

Valencia’s geweldige dierentuin!

valencia-zoo1Iedereen die bekend is met Valencia weet dat deze stad over een aantal geweldige attracties beschikt. Je zou er een paar dagen over kunnen doen om de futuristische gebouwen van de ‘Stad van Kunst en Wetenschap’ te ontdekken, het strand is prachtig met kilometers aan goud zand en wie zou het niet leuk vinden om onder het genot van een kopje koffie naar de voorbijgangers te kijken op het zonnige Plaza de la Virgen.

Read more…

Zon! Zee! Zand! &…. School!

Ok, beeld je in dat je naar school gaat in het hart van een prachtige historische stad… met ook futuristische architectuur… en twee prachtige stranden. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar geloof me – in Valencia heb je het beste van alles!

Ik denk dat in Valencia studeren perfect is, aangezien de stad heel erg jong voelt – vol leven, gelach en momenteel ook de trots en spanning omdat de 32ste Americas Cup hier wordt gehouden.

Ik denk ook dat studeren in Valencia voor iedereen is, aangezien Valencia perfect de wensen weet te vervullen van mensen met allerlei verschillende smaken.

Read more…