Strand nabij Fort-de-France, Martinique

Spaans in Costa Adeje – mijn eerste dag

Vandaag was de eerste dag van mijn cursus Spaans in Costa Adeje. Het was een geweldig begin van mijn vakantie! De lessen beginnen meestal om 9u, maar vandaag werden we gevraagd om een kwartiertje eerder te komen zodat we ons konden registreren en onze boeken konden ophalen voordat de les begon. Vorige week heb ik een online niveautest gemaakt van de school. Het was niet echt verrassend dat ik een A1-niveau (beginner) in het Spaans had.

Read more…

Spaans en surfen op Tenerife

Als iemand die al meer dan 10 jaar bij Apple Language Courses werkt ben ik enigszins beschaamd dat mijn Spaanse kennis erg gelimiteerd is!

Net zoals veel van onze studenten, studeerde ik Spaans op school (langer geleden dan dat ik zou willen!) en ik heb sindsdien avondklassen gevolgd, maar ik heb alleen geoefend tijdens enkele vakanties in Spanje, en mijn taalvaardigheden zijn erg stoffig.

Read more…

Nieuwe School – Costa Adeje

Veel van onze studenten combineren graag hun taalcursus met een verdiende vakantie en onze school in Costa Adeje is daar uiterst geschikt voor! Je Spaans lessen vinden doorgaans plaats in de ochtend, waardoor je veel tijd hebt om te ontspannen op het strand, je met watersport bezig te houden, of te wandelen over het ruige landschap van het eiland.

Read more…