Dubbeldekker bus in Kensington, Londen

Talen leren met Yoga

Aan alle yogi’s die van reizen houden en hun ziel willen voeden door zich tot iets nieuws toe te geven, dit zou iets voor jullie kunnen zijn! De eeuwenoude yogi’s hebben ons geleerd om niet alleen ons lichaam te voeden, maar ook onze hersenen door constant te leren.

Als een yogi (iemand die aan yoga doet) ben ik dol op nieuwe dingen ontdekken, mijn kennis uit te breiden en iets nieuws te leren, en niet alleen door middel van yoga! Het pad van leren is een pad dat veel yogi’s die ik ken afleggen tijdens hun leven en yoga oefeningen. Ik bedoel, wie wil telkens 26 asana’s doen in dezelfde volgorde in een hele hete kamer? Sorry Bikram Yoga, maar ik houd nog steeds van je!

Read more…

Een onontdekt strand in het zuiden van Spanje!

Het strand van El Palmar

Slechts negen kilometer van Vejer vandaan, tussen Kaap Roche en Kaap Trafalgar, ligt een van de meest spectaculaire stranden van de Andalusische kust – El Palmar. Het fijne, gouden zandstrand is meer dan vier kilometer lang en ongeveer 50 meter breed. In de zomer is het een van de grootste attracties van Vejer. Om El Palmar te bereiken ga je de 2131 op bij de kruising met de N340 – dezelfde kruising die naar Vejer leidt. Bij het tweede kruispunt ga je naar rechts, en vanaf hier kun je de velden vol palmito’s zien waar El Palmar zijn naam aan dankt.

Read more…