Kaapstad en Tafelberg, Zuid-Afrika

Sevilla tiene un color especial!

seville-fairAls je het leuk vindt om naar ruiters te kijken, naar de geweldige (maar ook controversiële) stierenvechters en flamenco dansers en het ook heerlijk vindt om te feesten, dan is de Feria echt iets voor jou!

De Feria de Abril vindt in april plaats in Sevilla, Andalusië. Dit jaar vonden de festiviteiten plaats van 16 t/m 21 april, twee weken na de Paas week (Semana Santa de Sevilla).

Read more…

Uno, dos, tres… Flamenco!

Spaans studeren in Sevilla was een hele bijzondere ervaring! Wat een ongelofelijk stad met prachtige landschappen, goed weer en een nieuw avontuur om elke hoek. Ik ben net terug uit Sevilla, en ik zou het aan iedereen aanraden die de echte Spaanse cultuur wilt ervaren!

Mijn toeristische tour door Sevilla begon met de indrukwekkende kathedraal, wat de op twee na grootste in de wereld is (na de Sint Peter in Vaticaan Stad en de Sint Paul in Londen)! Ik nam geen genoegen met een foto van onder, dus ik besloot op te klimmen naar de beltoren, La Giralda, om de schoonheid van het gebouw echt vast te leggen. Vanaf hier kreeg ik een adembenemend uitzicht over de stad en de kathedraal. Onder me kon ik de prachtige gotische steunpilaren van het Patio van Sinaasappelbomen (El Patio de los Naranjos) zien. De manier waarop de zon het binnenhof en de sinaasappels bescheen was de klim en het onverwachte luiden van de klokken zeker waard!

Read more…

Wees romantisch in Sevilla!

Ik denk dat als je de meest waarheidsgetrouwe “Spaanse” ervaring wilt meemaken, je het beste voor een langere tijd in Sevilla kunt verblijven, in het hart van Andalusië. Ik ben naar deze prachtige stad geweest om een taalcursus te volgen, en ben uiteindelijk bijna een jaar gebleven omdat ik verliefd werd op de stad.

Read more…