Kitzbühel, Oostenrijk in de zomer

Op je gemak in Nerja!

Ik had het niet beter kunnen kiezen… Nerja was de perfecte plek om tot rust te komen en van de traditionele Costa del Sol te genieten! Er waren prachtige gouden inhammen, tavernes aan de zee, witgekalkte huizen, constante zonneschijn en een achtergrond van bergen van Zuid-Andalucië – het was als een ansichtkaart van alles wat ik hoopte tegen te komen in het zuiden van Spanje!

Ik heb genoten van elke seconde in Nerja. Na de vele grotere en drukkere steden van Andalucië te hebben bezocht was Nerja een rustgevend genot en een frisse ervaring. Overal waar je komt zie je dat Nerja een slaperig vissersdorpje was, met lage, witgekalkte villa’s, schattige, mozaïeken binnenhofjes, en palmbomen. Een echte Spaanse grote straat ontbrak niet, met alle winkels met een naam die eindigen op “-eria”: panaderia, ferreteria, dulcerias, zapaterias, pescaderia… Je vindt hier geen lelijke, met neon bekladde ketens. Het is echt een gezellig plaatsje, en toch heeft het alles wat je nodig hebt! Als je toch een grote stad móet hebben, dan is Málaga (waar ik een dag heb doorgebracht en het erg leuk heb gehad) slechts 40 minuten van je vandaan!

Mehr les…

Van het leven genieten in Nerja, Spanje

Wat ik erg leuk vind aan Nerja, is dat zelfs tijdens het hoogseizoen met een stroom Spaanse en buitenlandse toeristen, het stadje haar vriendelijke, ontspannen sfeer behoudt. Als je op zoek bent naar Spaanse charme en een plek om te relaxen, dan is Nerja voor jou!

Het lijkt me dat de inwoners van Nerja het beste van twee werelden genieten. Aan de ene kant leven ze tussen moderne gebouwen en aan de andere kant tussen traditionele witgekalkte stenen huisjes. Zijnde een toeristenstad, heeft Nerja veel interessante winkeltjes met lokale producten aan beide kanten van de stenen straatjes. Van prullaria tot handgemaakte sieraden kun je hier vinden. Er zijn ook veel familierestaurants die platos del dia (betaalbare lunchmenu’s, gewoonlijk inclusief 3 maaltijden en drinken), pizza, versgevangen vis en huisgemaakt ijs (wat ik zeker aanraad – vooral de limón smaak!) verkopen.

Mehr les…

Twee weken vol pret in Nerja, aan de Costa del Sol in Spanje!

Ik had de mogelijkheid om een Spaans cursus te volgen in Nerja, een prachtig Andalusisch kuststadje in het zuiden van Spanje. Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat dit stadje bestond tot dat enkele vrienden er een paar maanden eerder verbleven.

Op slechts een uur afstand van Málaga combineert Nerja alle belangrijkste aspecten voor iemand die Spaans wilt leren of gewoon Spanje wilt zien. De school is erg prettig, de leraren en medewerkers aan de school zijn vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam… en dit alles terwijl je van Nerja’s verborgen stranden, aardige bewoners en oneindige zonneschijn geniet!

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024