Argentijns landschap nabij Bariloche

Bordeaux – een van mijn favoriete steden in Europa!

Hallo iedereen! Omdat ik Bordelais (Bordeaux) bloed heb en ik daar een tijdje heb gewoond, vond ik het tijd om een blog post te schrijven over de dingen die je kunt doen in Bordeaux. Je zult misschien niet weten wat te doen als je één of twee dagen in één van mijn favoriete steden in Europa bent. Of, je hebt wellicht een franse taalcursus gevolgd in Bordeaux.

Wij hebben eerder geschreven over insider tips, maar ik wil jullie mijn suggesties geven over mijn favoriete plekken in Bordeaux om te eten en leuke te dingen te doen. Dus zonder verder op onthoud, laten we starten!

Read more…

Insider tips voor het prachtige Bordeaux

BordeauxBordeaux ligt aan de Garonne dat uitmondt in de Atlantische Oceaan. Het is een charmante havenstad in het zuidwesten van Frankrijk en de hoofdstad van de Aquitaine regio, ook wel “La Perle d’Aquitaine” (De Parel van Aquitaine) genoemd. Met 240.000 inwoners is het de op 8 na grootste stad van Frankrijk.

Read more…

Je zult je nooit vervelen in Bordeaux!

Een van mijn vrienden heeft een jaar in Bordeaux gewoond en vertelde mij dat het een leuke stad was dus ik had wel verwacht dat ik een leuke tijd zou hebben – maar ik was verbaasd dat het zelfs nog leuker was! Mooie architectuur, historische gebouwen, veel restaurants en een levendig uitgaansleven – alles was geweldig!

Read more…