Huizen aan het water in Bocas del Toro

Flamingo Beach, een Waar Paradijs!!!

Ik ben net terug van vier weken Costa Rica en het was de meeste geweldige ervaring van mijn leven! De school in Flamingo Beach is geweldig en de klassen zijn klein dus je leert ook beter. Mocht er geen groep zijn voor jouw niveau, krijg je privélessen – dat is fantastisch – maar er was altijd een groep voor mijn niveau!

Read more…

Flamingo Beach – Zand en Salsa!

Flamingo Beach was voor mij de perfecte plek om Spaans te leren! Een paradijs met prachtige stranden, exotische charme en een ongelofelijke sfeer. Het is dus niet verbazingwekkend dat de mensen daar ook hartelijk en vriendelijk zijn!

Read more…

6e reisverslag: Mijn laatste week in Costa Rica is aangebroken

Hola amigos!

Zoals ik al eerder zei, de tijd vliegt voorbij in Costa Rica en gisteren was mijn eerste dag van mijn laatste week op de school in Playa Flamingo. Voordat ik naar huis ga, heb ik gelukkig hierna nog één week de tijd om op eigen houtje rond te reizen in Costa Rica. Het is waarschijnlijk een goede kans om mijn Spaans te oefenen.

Read more…

5e reisverslag: Ik ga naar San José – mijn cursus in Costa Rica

Hola mis amigos!

Er is weer een week voorbij en helaas nog maar twee weken te gaan! 🙁

Ik had afgelopen week een hele goede docent en ik merk dat mijn Spaans iedere dag beter wordt. Het is nog steeds warm en gisteren zijn we gaan zeilen bij Playa Conchal, een prachtig strand net ten zuiden van Playa Flamingo. Afgelopen maandag hebben we na de les Playa Tamarindo bezocht en wat mij een beetje te toeristisch was.

Read more…

4e reisverslag: Saludos de la playa!

Hola amigos!

Na een weekend in La Fortuna te zijn geweest, in de buurt van Volcan Arenal, het op twee na grootste actieve vulkaan van de wereld, ben ik naar Playa Flamingo gereisd in het noordwesten van Costa Rica. Het is hier erg warm en de luchtvochtigheid is niet zo hoog als in Monteverde.

Het zal wel even duren voordat ik aan deze school gewend ben geraakt. Ik vond de school in Monteverde ook wel erg leuk. Maar de medestudenten hier zijn ook geweldig en een paar vrienden van Monteverde zijn hier ook. Ik vind mijn nieuwe docent en gastgezin ook erg leuk.

Read more…