Uitzicht vanaf het balkon, Spaanse school in Malaga

Boston, Amerika zijn lopende stad

Boston staat bekend als Amerika zijn lopende stad. Het is Massachusetts zijn hoofdstad en grootste stad. Het is een plaats waar mensen bijna alles te voet doen. Dit komt deels doordat het aantal studenten in Boston erg hoog ligt, bijna een vijfde van de totale bevolking! Boston is misschien niet de populairste of de meest schitterende amerikaanse stad zoals New York, Washington of LA. Maar, zoals veel hoofdsteden in Amerika. Maar Boston is een symbolische plaats!

Dit is in het speciaal te zien als je maar een korte tijd hebt om de stad te kunnen verkennen. Het is bijna onmogelijk om iedere centimeter van Boston te zien, zelfs niet als je alle tijd van de wereld hebt. Daarom heb ik een aantal plaatsen in Boston opgenoemd waar je zeker naar toe moet als je ooit in Boston bent. Laten we beginnen!

Read more…

Een weekend in de ‘Big Apple’ – New York, New York…

manhattanNew York is zeker de stad die nooit slaapt! Je zou eigenlijk moeten proberen om een weekje te blijven, maar wat kun je doen als je maar weinig tijd hebt? Een korte gids die je helpt bij het beslissen waar heen te gaan en wat te doen om het beste van je tijd in NYC te maken.

Ten eerste moet je een keuze maken waar je heen wilt gaan! Manhattan, Brooklyn, New Jersey, Queens of SoHo… je kunt niet alles in een weekend doen. We hebben besloten om op het eiland Manhattan te blijven.

Read more…

New York, New York!

nycWij bieden sinds dit jaar ook cursussen Engels aan in Manhattan, New York City. De school heeft een perfect locatie aan Broadway en ligt op een steenworp afstand van Times Square! Dit is geweldig nieuws als je graag in de ‘Big Apple’ wilt studeren. Je leert dan Engels in hartje New York!

Read more…