Uitzicht over Mexico-Stad

Salsa en Spaans!

Mijn naam is Jessica en in het begin van 2008 ben ik zes weken naar Havana gegaan. Het was een onvergetelijke ervaring!

Ik arriveerde eind maart in Havana, een goede tijd van het jaar omdat het weer perfect was. Mijn gastgezin kwam mij ophalen en nam mij mee naar hun mooi appartement in west Vedado, aan de grens van het Miramar district. Een student uit Engeland verbleef in de kamer naast mij en wij werden al snel goede vrienden!

Mehr les…

Mojitos in Havana!

Ik heb er altijd al van gedroomd om naar het Caribisch gebied te gaan vanwege de stranden maar na mijn reis naar Havana ben ik er achter gekomen dat Cuba zoveel meer is dan alleen zonnebaden! Zodra ik Havana ging verkennen, voelde het alsof ik in een andere wereld was beland – de combinatie van de oude auto’s op straat, koloniale gebouwen en het geluid van salsa… Het is gewoon zo anders dan iedere andere plek op de wereld!

Mehr les…

Ik houd van Santiago de Cuba!

Ik heb bijna alle landen in Europa en veel in Latijns-Amerika bezocht, maar Cuba is echt uniek. Het voelt alsof je terug gaat in de tijd, al helemaal als je de karakteristieke Amerikaanse auto’s uit de jaren vijftig ziet… Er is zoveel te zien en te doen en de mensen zijn erg vriendelijk en open.

Mehr les…

Santiago – Het ECHTE Cuba!

Mijn eerste uren in Santiago de Cuba waren ongelofelijk. Ik heb nog nooit zo’n aardige mensen ontmoet! Toen ik bij hen thuis aankwam, hadden ze een roos voor mij! Ik voelde mij meteen welkom en op mijn gemak, en na het eten voelde ik mij helemaal ‘thuis’!

Mehr les…

Spaans en Snorkelen in Trinidad, Cuba!

Godzijdank ben ik naar Trinidad gegaan!!! De meeste mensen die naar Cuba reizen, gaan naar Havana of Varadero en slaan kleine steden als Trinidad over… Ik besloot dit niet te doen, en ik kan je vertellen, ze niet weten wat ze missen!!

Mehr les…

Cuba voor studenten uit de Verenigde Staten

Studenten uit de Verenigde Staten vragen ons vaak of ze een cursus kunnen volgen op één van onze scholen in Cuba, waarop het antwoord ja is! Wij hebben al veel taalreizen naar Cuba georganiseerd voor studenten uit de Verenigde Staten.

De relatie tussen de VS en Cuba verslechterde inn 1960 en de regering van de VS heeft toen een embargo ingesteld tegen hun Caribische buren. Strikt genomen mogen inwoners van de VS geen geld uitgeven in Cuba, maar ondanks dat reizen ieder jaar vele inwoners van de VS met succes naar Cuba. Inwoners van de VS worden over het algemeen warm onthaald door de lokalen!

Mehr les…

De tijd staat stil in Cuba!

Ik heb echt van mijn tijd in Cuba genoten en ik kwam thuis als gepassioneerd liefhebber van de Cubaanse manier van leven en de cultuur!

Ik kon haast niet geloven hoe vriendelijk de mensen waren! Ik heb de twee scholen in Havana, de school in Trinidad en de school in Santiago bezocht en ben echt een fan van alle vier!

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024