Amsterdamse gracht

Een toeristisch weekend in London!

Er zijn veel grote steden in het Verenigd Koninkrijk, maar geen enkele is groter dan Londen. De hoofstad van het Verenigd Koninkrijk, Londen is meer dan gewoon een metropool. Het is echt uniek en afhankelijk met wie je praat, een van de meest belangrijkste steden ter wereld. Londen can worden omgeschreven als een land op zichzelf. Niet alleen omdat het ontzettend groot is maar ook doordat er zoveel verschillende mensen en culturen wonen. Jij kunt deze stad ook (tijdelijk) thuis noemen als je engels studeerd aan een van onze fantastische taalscholen in centraal Londen!

Read more…

10 indrukwekkende dingen om te doen in London

Hallo iedereen. Ik hoop dat iedereen een geweldige dag heeft! Vandaag hebben we weer een nieuw blog post, deze keer, over 10 indrukwekkende dingen om te doen in London, Engeland.

We hebben een paar van onze favoriete, niet al te drukke, plaatsen in de hoofdstad uitgekozen om jou bezig te houden in London.

Misschien inspireren deze aanbevelingen jou wel om een engelse cursus te gaan volgen op een van onze taalscholen in London!

Read more…

Londen, een stad als geen ander

londonHet Verenigd Koninkrijk bestaat uit vele dorpjes, steden, groene velden, landschappen, historische gebouwen, beleefde mensen, diverse regio’s, acccenten en culturen… en dan  is er Londen! Londen is de stuwende kracht van de Britse economie, een echte wereldstad die alleen geëvenaard wordt door New York, Hong Kong en Tokio. Omdat Londen  net zo belangrijk is voor Europa als voor Engeland zelf, beschikt het over het grootste luchthavensysteem  in een stad ter wereld!

Read more…