Geschreven door:admin
Datum geplaatst:April 28, 2020
Geplaatst in:Home / Algemeen / Bescherming van onze klanten in het buitenland

Bescherming van onze klanten in het buitenland

Sinds juli 2020 zijn de meeste van onze partnerscholen weer heropend en verwelkomen ze opnieuw studenten.

We kijken ernaar uit om weer een onvergetelijke ervaring voor je te organiseren!

Om onze studenten in het buitenland te beschermen, zijn alle schoolgebouwen inclusief gangen, in- en uitgangen en klaslokalen beoordeeld om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is om de gepaste afstand te bewaren. Daarnaast zullen er desinfecterende middelen beschikbaar zijn en regelmatige desinfectie en intensievere reinigingsprocedures worden uitgevoerd. Bovendien heeft het schoolpersoneel een training gevolgd om ervoor te zorgen dat de bescherming van onze studenten wordt gehandhaafd.

Mocht je op dit moment nog twijfelen over het boeken van reizen, dan begrijpen wij dat. Wij kunnen in ieder geval de prijzen van 2020 garanderen voor de cursussen in 2021 als je voor eind september boekt. De prijzen van cursussen stijgen zoals gewoonlijk elk jaar, dus je kunt hiermee voorkomen dat je extra moet betalen. Ook kun je door nu te boeken toekomstige wisselkoersstijgingen vermijden. Gebruik hiervoor onze online tool om je te registreren.

Als je de beschikbare opties wil ontdekken, kun je mailen naar info@applelanguages.com of bellen met 020 7036459 / (+44) 01509211612.

We hopen snel weer van je te horen!