Sorrento, baai van Napels, Italië
Geschreven door:taalreizen
Datum geplaatst:October 14, 2016
Geplaatst in:Home / Locaties / Italië / Sorrento / ‘Pizza-momentjes’ in Sorrento

‘Pizza-momentjes’ in Sorrento

sorrento_900We zitten op het terras een heerlijke pizza te eten en genieten van het zonnetje. Wat een fijn leven! Ik kan niet geloven dat mijn collega‘s uit alle hoeken van de wereld komen om in een van de beste plekken in de wereld te verblijven. Nou ja, als ik mijn collega’s zeg bedoel ik natuurlijk mijn medestudenten met wie ik Italiaans studeer aan misschien wel de beste school in Italië! De school ligt op een prachtige locatie, met uitzicht op zee dat je alleen maar inspireert om te leren!

De ‘pizza-momentjes’ (een dagelijkse traditie voor ons!) is een goede manier om de andere studenten te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten die zelfs nog na de cursus blijven bestaan. Je kunt gewoon de lessen voortzetten als de cursus al is afgelopen, want je kunt online lessen volgen van de leraren (naar keuze), als je al thuis bent.  Dus, wanneer ik terug thuis ben en huil omdat ik niet langer in Sorrento Italiaans aan het studeren ben, kan ik altijd verder met mijn studie en in contact blijven met mijn medestudenten,… maar en er is een GROTE ‘maar’, ik zal hier nooit dezelfde pizza vinden als die je in Sorrento krijgt!

sorrento_901Ach, je kan niet alles hebben in het leven, maar mijn ervaring hier komt daar wel heel dichtbij. We maakten culturele tripjes naar Pompeii, ontspannende tripjes naar kuuroorden, gastronomische tripjes naar ijsfabrieken, we leerden hoe je pizza maakt, we hebben natuurlijk ook heel veel Italiaans geleerd, ik verbleef bij fantastisch, gastvrij gastgezin, we zonnebaadden, gingen naar het strand (heel vaak), ontmoette fantastische mensen, liepen langs de straten van Sorrento en bewonderen de winkels, de mensen en het Dolce Vita-leven en we hebben nog meer Italiaans geleerd, had ontzettend veel plezier, zongen liedjes, dansten, gingen naar de nachtclubs en leerden nog wat meer Italiaans. En als laatste: we hebben zo‘n beetje elk soort pizza die je maar kunt voorstellen gegeten, en ze waren allemaal heerlijk en goedkoop!

Ik hoop dat ik erin geslaagd ben om je een idee geven hoe het is om hier te zijn, op deze school, op zo’n ongelooflijke locatie. Het probleem is: het is moeilijk om te beschrijven hoe het voelt. Het gevoel, de kleuren, smaken, bezienswaardigheden, ervaringen. Je kunt het beste gewoon zelf komen ervaren!

Jennifer, (VS)

 

 

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024