Cuzco Kathedraal en centraal plein, Cuzco, Peru
Geschreven door:taalreizen
Datum geplaatst:October 20, 2016
Geplaatst in:Home / Locaties / Peru / Cusco / Totale onderdompeling in Cusco!

Totale onderdompeling in Cusco!

z-cuscoAls je, net zoals ik, het soort persoon bent die zich graag onderdompelt in de taal en lokale cultuur, dan is Cusco de ideale plek voor jou. Cusco heeft een rijke Spaanse koloniale geschiedenis, maar ook een Inca verleden en het ligt niet ver van de ‘verloren stad‘ Machu Picchu af! Dit alles maakt Cusco, in mijn mening, de perfecte plek om Spaans te leren en Latijns-Amerika te ontdekken!

Er is gewoon zoveel te doen in Cusco! Na de les worden er allerlei activiteiten georganiseerd door de school – kajakken of een ritje in een luchtballon, rondleidingen door de stad en nog veel meer! Een reis naar Peru zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een bezoek aan Machu Picchu! Het Inca pad bewandelen tussen de adembenemende bergen en het nevelwoud is gewoon geweldig… en het uitzicht dat je krijgt als je bij deze ongelooflijke ‘verloren stad’ aankomt, is onvergetelijk!

z-cusco1Wat ook fantastisch is aan Cusco zijn festivals die er elke maand worden gehouden, een geweldige manier om de echte Peruaanse cultuur te leren kennen. Het Inti Raymi festival (het Inca festival voor de zon) vindt plaats aan het einde van juni. Het is een evenement waar iedereen aan mee kan doen, zowel lokale inwoners als toeristen. De straten zijn gevuld met mensen gekleed in traditionele Peruaanse kleding – aardkleuren, geel, groen, rood en paars, en er zijn live concerten, voorstellingen door honderden acteurs, en je kunt er typische gerechten uitproberen! Het festival duurt een hele week dus het is echt iets bijzonders!

Het fijne aan studeren in Cusco is dat je voortdurend ondergedompeld wordt in het Spaans… of je nu oefent met vrienden van de school in een nabijgelegen restaurant, je mengt met de lokale bevolking, de stad verkent, of de taal oefent bij je Peruaans gastgezin. Ik vond het erg leuk om mijn gespreksvaardigheden te testen bij de lokale bevolking, en er zijn tal van geweldige bars en restaurants, en natuurlijk Inca musea en kerken die je kunt bezoeken in de buurt van de school.

De lokale bevolking is erg vriendelijk, wat misschien nog wel het beste is aan Cusco… je hoeft niet zenuwachtig te worden over je Spaans en het verkennen van de stad… ik kon niet geloven hoe snel mijn Spaans tijdens mijn verblijf verbeterde!

z-cusco2

Deze hele ervaring heeft er echt voor gezorgd dat ik meer van Latijns-Amerika wil ontdekken… Ik kan niet wachten om terug te gaan!

Zoey (VK)

 

 

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024