Liverpool scheepswerf en stad, VK
Geschreven door:taalreizen
Datum geplaatst:March 5, 2018
Geplaatst in:Home / Locaties / Engeland / Liverpool / Mijn engelse cursus boeken in Liverpool

Mijn engelse cursus boeken in Liverpool

Lees mijn eerste post hier: Ga engels leren in Liverpool!

Mijn engelse cursus in Liverpool is geboekt en ik start volgende week! Ik heb voor een intensieve cursus (20 lessen per week) gekozen en een accommodatie in een studentenhuis, die dichtbij de school ligt. De beroemde en o-zo populaire Cavern Club is ook erg dichtbij de talenschool. Wat wil je nog meer?

Tijdens het boeken hielp ik Apple Languages met het nieuwe online boeking systeem. Dit systeem heet my.applelanguages en hopelijk zal deze binnenkort beschikbaar zijn voor alle studenten.

Ik vond het erg leuk dit programma te gebruiken! Het is een online portaal waar je, je eigen boekingsgevens kunt checken, updaten van jou persoonlijke informatie en het maken van de betaling.

Als jij er voor kiest een cursus te boeken kun je zelf zien hoe het werkt!

Voorbereiding op mijn reis

De school zijn personeel in Liverpool bevestigde alles erg snel en alles leek erg goed en efficient te verlopen. Ze stuurde mij een document met alle gegevens over de accommodatie (die ideaal lijkt!), compleet met foto’s en een hoop bruikbare informatie over de faciliteiten ter plekke.

Ik heb ook formulieren gestuurd naar de school zodat alles compleet is voor het registratie process bij aankomst op de school. De formulieren vragen algemene informatie over jezelf, mijn doelstellingen met betrekking tot mijn engelse cursus en een test om mijn huidig engels niveau vast te stellen.

Ik was een klein beetje nerveus voor de zelfreflectie, maar dit was nergens voor nodig! De reflectie bestond uit 50 meerkeuzevragen, die de school zal gebruiken om mijn engels level te bepalen.

Er was ook een open vraag, waar om een korte beschrijving werd gevraagd om je vaardigheden, zwaktes en verwachtingen op te schrijven. Ik verwacht van de school dat ze deze informatie gebruiken om mijn programma zo aan te passen dat deze overeen komen met mijn individuele vereisten. 

Mijn huidige engels level

Nadat ik de engelse test had afgerond, heb ik de resultaten naar de school gestuurd. De resultaten vertelde mij dat ik op een B1-B2 level zat. Dit klopte precies met het level dat ik heb vernoemd voor mijn Erasmus OLS (Online Linguistic Support) en andere engelse testen die ik heb gemaakt in het verleden. Tot zover is alles goed!

Ik heb ook een welkomspakket gekregen met daarin gegevens over de school, waar de school ligt, een overzicht van het volledige activiteiten programma en een lijst van een aantal belangrijke bezienswaardigheden.

Het pakket dat ik ontvangen heb, beschrijft ook een dag op de school. Op de laatste pagina’s stond informatie over de school zijn beleid, absensies, het engelse taal certificaat (die ik zal ontvangen aan het einde van mijn cursus). Er werd ook iets verteld over gezondheids- veiligheidsmaatregelen op de school.

Aftellen tot het begin van mijn engelse cursus in Liverpool!

Wat kan ik zeggen? Dankzij alle hulp en informatie, kijk ik alleen maar meer uit naar mijn reis naar Liverpool! Het is fijn om te weten wat je precies kan verwachten van de school en op voorhand alles te hebben gepland. Ik ben blij dat ik straks het maximale uit mijn reis kan halen en dat er iemand voor mij gezorgd heeft dat dit alles mogelijk wordt gemaakt.

Ik heb al een korte lijst mij things to do gemaakt voor Liverpool: het bezoeken van museums (de meeste zijn gratis!), op een Beatles toer gaan en natuurlijk naar de eventen in de Cavern Club. Ik kan deze onmogelijk missen!

Lees over mijn eerste dag in Liverpool hier: dag 1

– Fiammetta

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024