Apple Languages
Geschreven door:taalreizen
Datum geplaatst:August 15, 2018
Geplaatst in:Home / Algemeen / Informatie / Winterzon

Winterzon

Met misschien wel de warmste zomer ooit, kan je zeker stellen dat in Nederland en België we geen tekort aan zon en warmte hebben gehad. Je zou bijna vergeten dat wij in het koudere deel van Europa wonen en de regenjas en sjaal toch in het basispakket van iedere Nederlander en Belg zou moeten zitten.

De nachtmerrie voor iedere koukleum komt steeds dichter bij, maar gelukkig hebben wij goed nieuws voor jou! Al komen de koudere maanden steeds dichterbij, wij zorgen er voor dat jij lekker de warmte kan opzoeken en je jouw sjaal en muts thuis kan laten!

Als jij Frans wil gaan studeren, sturen wij jou naar de zon, zee en het strand in Le Gosjer, Guadeloupe, een bestemming die zeer populair is in de maanden december en januari, die vaak al vroeg in het jaar worden geboekt door onze studenten.
En mocht Guadeloupe niets voor je zijn, waarom niet naar het adembenemende Fort-de-France in Martinique?

Voor onze studenten Spaans zit de kans er dik in dat ze verwend zullen worden, want als jij niet bang bent voor een iets langere vlucht dan kan jij vrijwel overal in Latijns-Amerika terecht tussen november en februari. Gelegen op het Zuidelijk halfrond, draaien landen als Peru en Bolivia de zomer en winter maanden gewoon om, zodat jij kan genieten van dubbel zo veel zon als in onze koude kikkerlandjes.

Zijn verre reizen niet jou ding en wil je toch Spaans leren? Kom dan mee op taalreis naar de Canarische Eilanden, waar het ook goed vertoven is in de wintermaanden. Onze partnerscholen in Lanzarote, Tenerife en Gran Canaria, bieden elk een variatie aan cursussen, waar jij je vingers bij kan aflikken.

Als Arabisch meer jou ding is, kom dan naar de zwoele Arabische winternachten van Dubai, of als je liever je Engels wilt opkrikken, kan je het beste samen met ons naar Australië, Zuid-Afrika (Kaapstad) of de Verenigde Staten (Fort Lauderdale) gaan, waar het tijdens onze winter wel warm is.

Je kan natuurlijk er ook voor kiezen om een andere taal bij ons te komen leren, zoals Chinees, Tsjechisch, Duits, Grieks, Italiaans, Japans, Pools, Portugees en Russisch.

Kleine tip: als je een cursus Russisch wilt gaan doen in december, neem geen zomerkleding mee.

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024